Voor de formele / wat ingewikkeldere algemene voorwaarden, klik hier. Onderstaand belangrijkste punten voor als je een product bij mij wilt bestellen of een workshop wilt volgen:

Ik verkoop enkel handgemaakte producten
Alle kaarsen en jesmonite vormen zijn handgemaakt in mijn eigen atelier. Elk product uniek en kan daardoor ook iets afwijken van de getoonde afbeelding of gekozen kleur. Indien er een brandduur is aangegeven bij een kaars, dan is dit naar benadering aangezien alle producten handgemaakt zijn.

Levering
De kaarsen / producten worden in principe binnen 5 werkdagen verstuurd via PostNL na ontvangen van de betaling. Doordat ik handgemaakte kaarsen lever, is het mogelijk dat bepaalde producten niet snel bij te maken zijn. Mocht het langer duren dan 5 werkdagen om de bestelling te maken en te verzenden, dan neem ik contact op.

Annuleren & wijzigingen
Als je iets in je bestelling wilt wijzigen of annuleren, kan dat per email (info@candlesbyme.nl) of via het contactformulier of telefonisch worden doorgegeven. Mocht ik na 10 dagen nog geen betaling hebben ontvangen, dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

Herroepingsrecht / retourneren
Alle producten van Candles by Me worden door mij handgemaakt op bestelling. Het is doordoor niet mogelijk om producten te retourneren na levering. Mocht er iets niet niet goed zijn, neem dan contact met mij op via de mail of via het contactformulier.

Klachten
Heb je een klacht over een artikel gekocht bij Candles by Me? Neem dan contact met mij op via de mail of via het contactformulier. Binnen een termijn van 5 werkdagen hebben we contact en vinden we een passende oplossing.

Aanvulling Workshops

Inschrijving en bevestiging van workshops
De inschrijving voor een workshop is pas definitief op het moment dat je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Deze mail ontvang je na de betaling van de factuur. Indien een betaling niet heeft plaatsgevonden binnen 5 dagen (na versturen van de factuur), vervalt de optie op de workshop. Het is dan natuurlijk gewoon mogelijk om een nieuwe datum in te plannen.

Annuleringsvoorwaarden workshops
Een annulering moet altijd per mail als reactie op de bevestinging worden doorgegeven. Telefonisch is niet mogelijk.

  • Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de workshop. Je ontvangt het volledige bedrag terug;
  • Annuleer je vanaf 14 dagen voor de workshop, dan ben je vijftig procent van het totale bedrag verschuldigd. De andere vijftig procent krijg je teruggestort;
  • Bij annulering vanaf 7 dagen voor de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Je kunt er altijd voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Dit kan via de email als reactie op de bevestiging worden doorgegeven (naam en contactgegevens). Doorverkopen van mijn workshops voor een hoger bedrag is echter niet toegestaan ;).

Mocht de workshop door mij worden geannuleerd, dan worden betalingen uiteraard volledig teruggestort. Je kunt er ook voor kiezen om de workshop op een andere moment (we bepalen samen een nieuwe datum) alsnog te volgen.

Aansprakelijkheid bij workshops
Candles by Me aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop.

Tijdens de workshop wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op kleding of spullen. Zorg zelf voor kleding en schoenen die geschikt zijn voor een kaarsen en/of Jesmonite workshop (en dus vies mogen worden). Candles by Me is niet aansprakelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden.

Brandvoorschriften kaarsen

Bij Candles by Me staat zowel jouw plezier als jouw veiligheid centraal. De volgende aanwijzingen zijn van toepassing op al mijn kaarsen. Zo zorg je ervoor dat je op de beste en veiligste manier van mijn producten kan genieten!

Laat de kaarsen nooit onbewaakt achter. Doof de kaarsen als je gaat slapen of de kamer verlaat
Knip voor gebruik / aansteken van de kaars de lont af tot 1 cm. Een langere lont kan ervoor zorgen dat de kaars gaat walmen of flakkeren
Brand nooit een kaars in de buurt van spullen die brandbaar zijn. Houd brandende kaarsen uit de buurt van meubels, gordijnen, ontvlambare decoratie etc
Houd brandende kaarsen uit de buurt van kinderen en huisdieren
Zorg dat de kaars op een stabiele, hittebestendige ondergrond staat en zorg dat de ondergrond groot genoeg is om gesmolten was op te kunnen vangen
Zorg dat de kamer waarin je de kaars brandt goed geventileerd is
Heb je alles doorgenomen? Goed zo, want ik hecht veel waarde aan veiligheid en ik vertrouw erop dat je nu op een veilige manier je kaarsen kunt aansteken. Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van de kaars, neem dan gerust contact met mij op via info@candlesbyme.nl.

Candles by Me – Handmade with Love
Gaasterland 7, 2716BN Zoetermeer
www.candlesbyme.nl | info@candlesbyme.nl | Whatsapp bericht

Rekeningnummer: NL73 BUNQ 2071 3268 57
KvK 86135422 | BTW NL863874010B01