Over mij

Al heel mijn leven ben ik dol op kaarsen in allerlei kleuren en geuren. Als kind herinner ik me dat ik wel eens kaarsen heb gemaakt thuis met mijn moeder en zussen van restjes kaarsvet, en dat ik dit heel erg leuk vond om te doen.Ik was hier toen al enorm door gefascineerd.

Tijdens de corona lockdown (vooral in de winterperiode) zocht ik naar een leuke bezigheid om vanuit huis te kunnen doen. Ik ben toen eerst begonnen met het smelten van oude restjes kaarsvet in potjes en glaasjes. Al gauw kwam ik via Pinterest allerlei sites en video’s tegen om zelf kaarsen te maken, ik raakte hierdoor steeds enthousiaster en werd het een uit de hand gelopen hobby.

 

Ik vind het heerlijk om steeds meer met mijn passie bezig te zijn, en ontzettend leuk om nog veel meer unieke kaarsen te maken op bestelling!

Daarnaast organiseer ik ook workshops voor iedereen die net als ik graag creatief bezig is en het leuk vindt om kaarsen te maken. Tijdens deze workshops deel ik mijn kennis en ervaring en leer ik de deelnemers hoe ze zelf hun eigen kaarsen kunnen maken in verschillende stijlen, kleuren en geuren.

Het is altijd een gezellige en leerzame workshop waarbij iedereen met een zelfgemaakte kaars en nieuwe inspiratie naar huis gaat. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom om deel te nemen aan mijn workshops!

Volg mij op instagram

Volg mij op: