OVERZICHT WORKSHOPS

Onderstaand een overzicht van de verschillende data waarop workshops kunnen plaatsvinden in ons eigen atelier (aan huis) of een externe locatie. Mocht hier een moment tussen zitten, kan een optie gedaan worden op een workshop voor dat moment. Op de optie komt zo snel mogelijk (doorgaans binnen 2 dagen) een reactie.

Alle workshops zijn vanaf 4 deelnemers privé / met jouw eigen groep, tenzij expliciet anders aangegeven. Dit zorgt ervoor dat we echt samen aan de slag kunnen en je enkel met mensen bent die je al kent (op mij na dan). 

Niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor het eindresultaat 😉.

Komende 2 workshops:

Let op
Een optie wordt pas definitief ná bevestiging. Voor het maken van een optie worden natuurlijk geen kosten berekend :). De prijs voor het bepalen van een optie komt ook niet overeen met de daadwerkelijke kosten van de workshop.

Mocht er nou geen datum tussen zitten, neem gewoon even contact op via info@candlesbyme.nl of gebruik hiervoor het contact formulier 🙂

CREATIEF ZELF AAN DE SLAG!

Wil je zelf ook leren hoe je kaarsen moet maken en waar je allemaal rekening mee moet houden? Mijn workshops zijn de perfecte gelegenheid om je creativiteit te uiten en nieuwe vaardigheden te leren.

NAAR DE WORKSHOPS

Kalender

Geen passend moment gevonden?

Neem even contact op en wellicht kunnen we samen een moment vinden.

    Welke workshop ben je in geinteresseerd?

    Jesmonite en KaarsenVegan KaarsenJesmonite en Kaarsen PlusVegan Kaarsen Plus