Workshop Vegan kaarsen maken

 40,00 240,00

Wil jij je creativiteit de vrije loop laten en samen met vrienden of familie iets unieks en bijzonders maken? Ben jij op zoek naar een activiteit die zorgt voor gezelligheid en ontspanning? Dan hebben wij dé perfecte workshop voor jou! Ontdek de kunst van het handgemaakte en maak prachtige, natuurlijke kaarsen die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook nog eens een unieke uitstraling hebben. Laat je inspireren en ga aan de slag tijdens deze workshop!

Alle workshops zijn vanaf 4 personen privé / met jouw eigen groep, tenzij expliciet anders aangegeven. Dit zorgt ervoor dat we echt samen aan de slag kunnen en je enkel met mensen bent die je al kent (op mij na dan). Niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor het eindresultaat 😉.

Tijdens de workshop vegan kaarsen maken leer je:

  • Meer over het maken van vegan kaarsen (de verschillende soorten was + basis technieken voor het maken van kaarsen).
  • Hoe je een vegan (geur) kaars maakt van koolzaadwas in een vintage theekopje of potje / blikje (met droogbloemen gedecoreerd als optie).
  • Het gieten van 2 vegan kaarsen van koolzaadwas in vorm en kleur naar keuze.
  • Het maken van 1 vegan maxi theelicht met geur en het decoreren van deze kaars.

Het volgen van een workshop in mijn eigen atelier (aan huis) is mogelijk vanaf 4 personen. In eigen atelier is er plek voor max 6 personen. Bij grotere groepen zal er gebruik gemaakt worden van een grotere ruimte op een locatie in de buurt.

Wil je de workshop liever privé voor jezelf boeken of met 2 of 3 personen, dat kan ook. De kosten zijn dan 150 euro totaal.

De duur van de workshop is 2.5 uur. Je kunt na afloop de zelfgemaakte kaarsen mee naar huis nemen.

Workshop Kalender
Indien je een workshop wilt volgen, kijk dan naar de workshop kalender voor de al beschikbare momenten. Hier kun je direct een optie doen op een datum mocht er een moment tussen zitten wat past.

NAAR DE WORKSHOP KALENDER

Zie ook de algemene voorwaarden.

Deze workshop is ook mogelijk op locatie, ook voor grotere groepen voor bijv. een teamuitje / bedrijfsfeest / vrijgezellenfeest / vriendinnenuitje. Wil je meer informatie/ een offerte of een datum plannen in overleg neem dan contact op via info@candlesbyme.nl of via onderstaand formulier

Artikelnummer: CBM_PIR4E Categorie: Tags: ,
Workshop Vegan en Natuurlijke kaarsen maken
Workshop Vegan kaarsen maken
 40,00 240,00 Selecteer opties