Workshop Vegan kaarsen maken PLUS

 55,00 330,00

Wil jij je creativiteit de vrije loop laten en samen met vrienden of familie iets unieks en bijzonders maken? Ben jij op zoek naar een activiteit die zorgt voor gezelligheid en ontspanning? Dan hebben wij dé perfecte workshop voor jou! Ontdek de kunst van het handgemaakte en maak prachtige, natuurlijke kaarsen die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook nog eens een unieke uitstraling hebben. Laat je inspireren en ga aan de slag tijdens deze onvergetelijke workshop!

Alle workshops zijn privé / met jouw eigen groep, tenzij expliciet aangegeven. Dit zorgt ervoor dat we echt samen aan de slag kunnen en je enkel met mensen bent die je al kent (op mij na dan). Niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor het eindresultaat 😉

Tijdens de workshop vegan kaarsen maken leer je:

  • Meer over het maken van vegan kaarsen (de verschillende soorten was + basis technieken voor het maken van kaarsen).
  • Hoe je 3 vegan (geur) kaarsen maakt van koolzaadwas en parfum olie in een vintage theekopje, en een potje of Jesmonite schelpje (met droogbloemen gedecoreerd als optie).
  • Het gieten van 2 vegan kaarsen (2 medium vormen kaarsen of 1 grotere vorm kaars en 1 kleine vorm) van koolzaadwas in vorm en kleur naar keuze.
  • Er is voldoende tijd voor vragen en je krijgt een handleiding na afloop met alle informatie om zelf ook thuis aan de slag te gaan met deze leuke bezigheid.

Het volgen van een workshop in mijn eigen atelier (aan huis) is mogelijk vanaf 4 personen. In eigen atelier is er plek voor max 6 personen. Bij grotere groepen zal er gebruik gemaakt worden van een grotere ruimte op een locatie in de buurt.

Wil je de workshop liever privé voor jezelf boeken of met 2 of 3 personen, dat kan ook. De kosten zijn dan 210 euro totaal.

De duur van de workshop is 2.5 uur. Je kunt na afloop de zelfgemaakte kaarsen mee naar huis nemen.

Workshop Kalender

Indien je een workshop wilt volgen, kijk dan naar de workshop kalender voor de al beschikbare momenten. Hier kun je direct een optie doen op een datum mocht er een moment tussen zitten wat past.
NAAR DE WORKSHOP KALENDER

Zie ook de algemene voorwaarden.

Deze workshop is ook mogelijk op locatie, ook voor grotere groepen voor bijv. een teamuitje / bedrijfsfeest / vrijgezellenfeest / vriendinnenuitje. Wil je meer informatie / een offerte of een datum plannen in overleg neem dan contact op via info@candlesbyme.nl of via onderstaand formulier.

Artikelnummer: CBM_J8RMP Categorie:
resultaat workshop 1, koolzaadwas, zelf gemaakt
Workshop Vegan kaarsen maken PLUS
 55,00 330,00 Selecteer opties