Workshop kaarsen, Jesmonite & een slagroom-geurkaars!

 55,00 330,00

Unieke en nieuwe workshop waar ik met maximaal 6 personen aan de slag ga met het maken van onder andere de oh zo leuke slagroomgeurkaars 🙂

Alle workshops zijn vanaf 4 personen privé / met jouw eigen groep, tenzij expliciet anders aangegeven. Dit zorgt ervoor dat we echt samen aan de slag kunnen en je enkel met mensen bent die je al kent (op mij na dan). Niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor het eindresultaat 😉.

In deze workshop begin je helemaal van nul om je eigen design producten en kaarsen te maken.

  • Je maakt een trendy vorm van ecologische hars (Jesmonite) in een vorm en kleur naar keuze
  • Je maakt 2 trendy kaarsen in een vorm en kleur naar keuze
  • Je maakt een slagroom-geurkaars in kleur en geur en met toppings (diverse soorten) naar keuze

Het volgen van een workshop in mijn eigen atelier (aan huis) is mogelijk vanaf 4 personen. In eigen atelier is er plek voor max 6 personen. Bij grotere groepen zal er gebruik gemaakt worden van een grotere ruimte op een locatie in de buurt.

Wil je de workshop liever privé voor jezelf boeken of met 2 of 3 personen, dat kan ook. De kosten zijn dan 210 euro totaal.

De duur van de workshop is ongeveer 2.5/3 uur. Je kunt na afloop de zelfgemaakte Jesmonite en kaarsen mee naar huis nemen.

Workshop Kalender

Indien je een workshop wilt volgen, kijk dan naar de workshop kalender voor de al beschikbare momenten. Hier kun je direct een optie doen op een datum mocht er een moment tussen zitten wat past.

NAAR DE WORKSHOP KALENDER

Zie ook de algemene voorwaarden.
Wil je meer informatie/ een offerte of een datum plannen in overleg neem dan contact op via info@candlesbyme.nl of het contactformulier

Artikelnummer: CBM_DFG6C-1 Categorie: Tags: , , ,
Workshop kaarsen, Jesmonite & een slagroom-geurkaars!
 55,00 330,00 Selecteer opties