Workshop Jesmonite en kaarsen maken

 40,00 240,00

Ga jij graag zelf creatief aan de slag? Doe je graag eens iets leuk met vrienden of familie? Op zoek naar een leuke activiteit? Hou je van trendy huis accessoires en unieke kaarsjes? Dan is deze workshop vast iets voor jou. We laten onze creativiteit de vrije loop! In deze workshop begin je helemaal van nul om je eigen design producten en kaarsen te maken.

Alle workshops zijn vanaf 4 personen privĂ© / met jouw eigen groep, tenzij expliciet aangegeven. Dit zorgt ervoor dat we echt samen aan de slag kunnen en je enkel met mensen bent die je al kent (op mij na dan). Niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor het eindresultaat 😉.

  • Je maakt een trendy vorm van ecologische hars (Jesmonite) in een vorm en kleur naar keuze
  • Je maakt 2 trendy vormen kaarsen in een vorm en kleur naar keuze
  • Je maakt 2 gedipte dinerkaarsen in kleur en decoratie naar keuze

Het volgen van een workshop in mijn eigen atelier (aan huis) is mogelijk vanaf 4 personen. In eigen atelier is er plek voor max 6 personen. Bij grotere groepen zal er gebruik gemaakt worden van een grotere ruimte op een locatie in de buurt die ik dan huur.

Wil je de workshop liever privé voor jezelf boeken of met 2 of 3 personen, dat kan ook. De kosten zijn dan 150 euro totaal.

De duur van de workshop is 2.5 uur. Je kunt na afloop de zelfgemaakte jesmonite en kaarsen mee naar huis nemen.

Workshop Kalender

Indien je een workshop wilt volgen, kijk dan naar de workshop kalender voor de al beschikbare momenten. Hier kun je direct een optie doen op een datum mocht er een moment tussen zitten wat past.

NAAR DE WORKSHOP KALENDER

Zie ook de algemene voorwaarden.
Deze workshop is ook mogelijk op locatie, ook voor grotere groepen voor bijv. een teamuitje / bedrijfsfeest / vrijgezellenfeest / vriendinnenuitje. Wil je meer informatie/ een offerte of een datum plannen in overleg neem dan contact op via info@candlesbyme.nl of het contactformulier

Artikelnummer: CBM_Q4186 Categorie: Tags: , ,
Workshop Jesmonite en kaarsen
Workshop Jesmonite en kaarsen maken
 40,00 240,00 Selecteer opties