Workshop Jesmonite en kaarsen maken PLUS

 55,00 330,00

Ontdek mijn nieuwe workshop: Jesmonite en Kaarsen Plus! Net als in de standaard workshop ga je aan de slag met het maken van Jesmonite objecten en trendy kaarsen van koolzaadwas. En nu met een leuke extra: kies een grotere vorm om jouw creativiteit nog meer ruimte te geven!

Je gaat naar huis met totaal 2 jesmonite vormen (waarvan 1 extra groot/zwaar), twee zelfgemaakte koolzaadwaskaarsen en twee gedipte dinerkaarsen met een totale waarde van minimaal 40 euro. Zie ook de foto’s om een idee te krijgen voor wat je allemaal voor moois zelf kunt maken 😍.

Alle workshops vanaf 4 personen zijn privé / met jouw eigen groep, tenzij expliciet aangegeven. Dit zorgt ervoor dat we echt samen aan de slag kunnen en je enkel met mensen bent die je al kent (op mij na dan). Niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor het eindresultaat 😉. Het volgen van een workshop in mijn eigen atelier (aan huis) is mogelijk vanaf 4 personen. In eigen atelier is er plek voor max 6 personen. Bij grotere groepen zal er gebruik gemaakt worden van een grotere ruimte op een locatie in de buurt.

Wil je de workshop liever privé voor jezelf boeken of met 2 of 3 personen, dat kan ook. De kosten zijn dan 210 euro totaal.

De duur van de workshop is 2.5 uur. Je kunt na afloop de zelfgemaakte jesmonite en kaarsen mee naar huis nemen.

Workshop Kalender

Indien je een workshop wilt volgen, kijk dan naar de workshop kalender voor de al beschikbare momenten. Hier kun je direct een optie doen op een datum mocht er een moment tussen zitten wat past.

NAAR DE WORKSHOP KALENDER

Zie ook de algemene voorwaarden.

Artikelnummer: CBM_EY1UT Categorie: Tags: , ,
Jesmonite en kaarsen PLUS workshop, schelp, vaasje.
Workshop Jesmonite en kaarsen maken PLUS
 55,00 330,00 Selecteer opties